Damelaget

HELGEN DAMELAG 2013

Damelaget - bildet var i kanalen

Treningene startet opp i midten av januar på Ulefoss Kunstgressbane. Det var litt variert oppmøte på de første treningene, med det stabiliserte seg på ca 10-12stk etter hvert. Noen som er etter min mening veldig bra med tanke på at det er kaldt og det er vinter + at vi tross alt er et 7`er lag.

Det var mer eller mindre den samme stammen i laget som sesongen føre, samt at det kom noen nye til.  Det er noe som er veldig gledelig å se at vi bare har blitt flere og flere for hver sesong.  Så det er helt klart behov for et damelag i Helgen/Ulefoss!

Jentene/damene og treneren var helt klart bestemt på å gjøre en enda bedre sesong enn året før…og det klarte vi!!  Og det beste var at vi tok 6 av 9 poeng mot Skade.

Serien ble spilt i en trippel serie hvor vi da møtte hvert lag tre ganger.  Vi havnet til slutt på en fin tredje plass,bak Skade og Skidar som vant serien.

Det har vært veldig gøy å følge laget både på treninger og kamp disse to sesongene som jeg har vært trener. Spesielt gøy er det å se at ALLE har hatt en stor fremgang når det kommer til det rent fotball faglige.

Håper virkelig at dette kan fortsette utover i sesongen 2014!